Kjeld Jensen, Birgitte Poulsen og Peter Ludvigsen: Bibliografi over Nordjysk kystkultur i 1800-tallet. (Aalborg Universitetsforlag, 1982. Kattegat-Skagerraks kulturhistorie bd. 1). 255 s. - Gejl, Ib (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-