G.V.C. Young: Færøerne. Fra vikingetiden til reformationen. Oversat af Georg Rona fra: From the Vikings to the Reformation. A Chronicle of the Faroe Islands up to 1538. Onchan 1979. (Rosenkilde & Bagger, 1982). 179 s. - Kjær Sørensen, Axel (Historie/Jyske Samlinger, 1985)
-