Per Boje og Knud J. V. Jespersen: Frugten vokser frem ... Træk af Odense Universitets historie 1966-1991. Red. af Aage Trommer. (Odense Universitetsforlag, 1991). 280 s. - Chr. Manniche, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-