De kongelige amtmænd - en erindringsbog om amtmænd og amter før 1970. Redigeret af Flemming Martensen-Larsen, Karl Peder Pedersen og Ditlev Tamm. (Jurist- og Økonomforbundets Forlag, 1992). 223 s. - Vedel-Smith, Georg (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-