Latin og nationalsprog i Norden efter reformationen. Redaktion: Marianne Alenius, et al. (1991). Jens Andersen Sinning: Tale om nødvendigheden af filosofiske studier for den teologiske student 1545. (1991). - Ingesman, Per (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
Latin og nationalsprog i Norden efter reformationen. Redaktion: Marianne Alenius, Birger Bergh, Ivan Boserup, Karsten Friis-Jensen, Minna Skafte Jensen. (Museum Tusculanums Forlag, 1991). 328 s., 275 kr. Jens Andersen Sinning: Tale om nødvendigheden af filosofiske studier for den teologiske student 1545. (Det danske Sprog- og Litteratursel- skab/Museum Tusculanums Forlag, 1991). 127 s., 195 kr.