Lars Bille, Hans Jørgen Nielsen og Steen Sauerberg: De uregerlige vælgere - valgkamp, medier og vælgere ved folketingsvalget 1990. (Columbus, 1992). 116 s. - Borre, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-