Christer Öhman: Den historiska Romanen och Sanningen. Historiesyn, värdestruktur och empiri i Georg Starbäcks historiska författerskap. (Studia Historica Upsaliensia 165, Uppsala, 1991). 203 s. - Manniche, Jens Chr. (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-