Karl Nielsen: Vor mand og råd. Bjørn Andersen til Stenalt, Bjørnsholm og Vår 1532-1583. (Udgiverselskabet ved Landsarkivet for Nørrejylland, 1991). 192 s., 294 kr. - Ingesman, Per (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-