Johs. Nordentoft og Søren H. Rasmussen: Kampagnen mod Atomvåben og Vietnambevægelsen 1960-1972. (Dansk politik under forandring 1945-1985) (Odense University Press, 1991). 182 s. - Kjær Sørensen, Axel (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-