Registraturer udarbejdet af Landsarkivet for Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Skolearkiver. Tornved. Godsarkiver. Universitetets og Kommunitetets gods. Kommunearkiver. Allinge-Gudhjem. Tornved. Sakskøbing. Møn III. Supplement og rettelser. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
Registraturer udarbejdet af Landsarkivet for Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Skolearkiver. Tornved. 1991. 56 s. Godsarkiver. Universitetets og Kommunitetets gods. 1990. 83 s. Kommunearkiver. Allinge-Gudhjem. 1989. 133 s. Tornved. 1990. 181 s. Sakskøbing. 1990. 271 s. Møn III. Supplement og rettelser. 1991. 56 s.