Helge Jensen: Ritzau privat. Liv og død i efterladte papirer. (Udgivet af Dagspressens Fond, 1991. I kommission hos Odense Universitetsforlag). 99 s., 128 kr - D. Søllinge, Jette (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-