Danmarks Kirker. Ribe amt, hefte 21-23; amt, hefte 37-38; Holbæk amt, hefte 21-22. Udgivet af Nationalmuseet. (Poul Kristensens Forlag, 1990-91). Pr. hefte kr. 94,50. - Ulsig, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1993)
-