Søren Bitsch Christensen m.fl. (red.): Lars Rasmussen: Set fra Samsø. En købmands erindringer om øen, handel, politik og åndsliv i 1800-tallet. (Købmandsgården, eget forlag, 1999). 484 s., 395 kr. - Bjørn, Claus (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-