Annette Østergaard Schultz: Pligtarbejde og lystarbejde. Historie om at bryde nye veje i Nordvest- og Midtjylland 1842-1855. (Udgiverselskabet for Landsarkivet for Nørrejylland, 2000). 346 s., 250 kr. - Porskær Poulsen, Poul (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-