Martin Larsen og Birgit Nüchel Thomsen (red.): Rigsarkivet og Hjælpemidlerne til (lets Benyttelse, IV, 3. bd.: Private institutioners arkiver. (Rigsarkivet, 1999). 279 s., 200 kr. - Bitsch Christensen, Søren (Historie/Jyske Samlinger, 2001)
-