Beth Grothe Nielsen: Letfærdige Qvindfolk - om Gisle Nielsdatter og andre barnemordersker. (Aarhus Universitetsforlag, 1999). 235 s., 198 kr. - Bøge Pedersen, Merete (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-