Danmarks Kirker. Odense Amt, hefte 11-12: Vor Frue Kirke. (Nationalmuseet/Poul Kristensens Forlag, 1998). 207 s., 136 kr. Danmarks Kirker. Odense amt, hefte 13-15: S. Hans Kirke. (Nationalmuseet/Poul Kristensens Forlag, 1999), 334 s., 190kr. - Nyberg, Tore (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-