Cecilia Trenter: Granskningens retorik och histonsk vetenskap. Kognitiv identitet i recensioner i dansk historisk tidsskrift, norsk historisk tidsskrift och svensk historisk tidsskrift 1965-1990. - Møller Jørgensen, Claus (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
Cecilia Trenter: Granskningens retorik och histonsk vetenskap. Kognitiv identitet i recensioner i dansk historisk tidsskrift, norsk historisk tidsskrift och svensk historisk tidsskrift 1965-1990. Studia Historica Upsaliensia 192. (Uppsala Universitet, 1999). 248 s.