Christian Adamsen og Vivi Jensen (red.): Danske Præsters Indberetninger til Oldsagskommissionen af 1807, bind 1-4. (Wormianum, 1995-98). s., 285 kr. pr. bind. - Grau Møller, Per (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-