Tatjana Fjodorova, Birgit Leick Lampe, Sigurd Rambusch og Tage Sørensen: Martin Spangsberg. En dansk opdagelsesrejsende i russisk tjeneste. (Rosendahls Forlag, 1999). 295 s., 290 kr. - H. Andersen, Dan (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-