Knud J.V. Jespersen: Med Hjælp fra England. Special Operations Executive og den danske Modstandsbevægelse 1940-1945. Bind I: Det lange Tilløb 1940-1943. Bind II: Den væbnede Kamp 1943-1945. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
Knud J.V. Jespersen: Med Hjælp fra England. Special Operations Executive og den danske Modstandsbevægelse 1940-1945. Bind I: Det lange Tilløb 1940-1943. (Odense Universitetsforlag, 1998). 394 s., 250 kr. Bind II: Den væbnede Kamp 1943-1945. Universitetsforlag, 2000). 493 s., 300 kr.