Harald Jørgensen: En enevoldskonges hofholdning. Studier over livet ved Frederik Vl.s hof 1808-39. (Poul Kristensens Forlag, 1999). 250 s., 320 kr. - Morten Jessen, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-