Erik Haaest: Intet nyt fra Østfronten. Beretningen om Regiment 24 Dänemarks sidste Kommandør. Fortalt af ham selv i frontbreve. Sat i perspektiv af Erik Haaest. (Bogan, 1998). 350 s., 285 kr. - T. Lauridsen, John (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-