Inger Hartby: Højskolekvinden - mor, søster, datter. Højskolekvindens kulturelle status og livsvilkår 1870-1920. Universitetsforlag og Nornesalen, 1999). 139 s., 175 kr. - Kayser Nielsen, Niels (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-