Bernard Eric Jensen og Anne Birgitte Ricard: Livet fortalt - litteraturhistoriske og faghistoriske biografier i 1990’erne. (Roskilde Universitetsforlag, 1999). 254 s., 228 kr. - Jensen, Grethe (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-