Pernille Arenfeldt og Pernille Hasselsteen: Din hengivne Louise. Louise Rasmussens breve til Carl Berling og kronprins/kong Frederik VII, 1844-1850. 1999). 380 s., 378 kr. - Højland Ingebrigtsen, Inga (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-