Knud E. Korff: Ret og pligt i det 17. århundrede. Retspraksis samt økonomiske, sociale og kriminelle for- hold i Åsum herred 1640-48. (Odense Universitetsforlag, 1997). 254 s., 250 kr. - Degn, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-