Harald Ilsøe: Det kongelige Bibliotek i støbeskeen. Studier og samlinger til bestandens historie indtil ca. 1780, I-II. Henrik Horstbøll og John T. Lauridsen (red.): Den trykte kulturarv. Pligtaflevering gennem 300 år. Danisk Humanist Texts and Studies, v - Tarbensen, Kenn (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
Harald Ilsøe: Det kongelige Bibliotek i støbeskeen. Studier og samlinger til bestandens historie indtil ca. 1780, I-II. Danish Humanist Texts and Studies, vol. 21. (Museum Tusculanums Forlag, 1999). 750 s., 500 kr. Henrik Horstbøll og John T. Lauridsen (red.): Den trykte kulturarv. Pligtaflevering gennem 300 år. Danisk Humanist Texts and Studies, vol. 16. (Museum Tusculanums Forlag i samarbejde med Det kongelige Bibliotek og Statsbiblioteket, 1998). 631 s., 525 kr.