H. Hertzum-Larsen (udg.): Syn på Ryttergods 1686. H. Hertzum-Larsen: Udenbys personer nævnt i Odense-Skifter 1630-1750. H. Hertzum-Larsen: Kronens gårde og bol i Vester Home hewed og Kærgaard birk 1562-1643. (Hertzums Forlag, 1998). H. Hertzum-Larsen: 1. - Skriver, Jens (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
H. Hertzum-Larsen (udg.): Syn på Ryttergods 1686. (Hertzums Forlag, 1985). 239 s., 183 kr. H. Hertzum-Larsen: Udenbys personer nævnt i Odense-Skifter 1630-1750. (Hertzums Forlag, 1996). 257 s., 170 kr. H. Hertzum-Larsen: Kronens gårde og bol i Vester Home hewed og Kærgaard birk 1562-1643. (Hertzums Forlag, 1998). 242 s., 180 kr. H. Hertzum-Larsen: 1. Jyske nationale Regiments rytterbøder i Vester Horne herred 1678-1715. (Hertzums Forlag, 1999). 202 s., 220 kr.