Karsten Kjer Michaelsen og Birthe Kjer Michaelsen (udg.): Peter S. Petersens Erindringer -en kilde til den danske bosættelse i Dannebrog, Nebraska 1871-1895. (Odense Bys Museer, 1999). 239 s., 225 kr. - Brøndal, Jørn (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-