Claus Bjørn: Kampen om Grundloven. (Fremad, 1999). Claus Bjørn og Christian Larsen (udg.): Men meest talte vi om Landboeforholdene. Thorkild Christian Dahls dagbog fra Den grundlovgivende Rigsforsamling 1848-49. Jens Skriver: Da grundloven kom til Moesgår - Busck, Steen (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
Claus Bjørn: Kampen om Grundloven. (Fremad, 1999). 136 s., 198 kr. Claus Bjørn og Christian Larsen (udg.): Men meest talte vi om Landboeforholdene. Thorkild Christian Dahls dagbog fra Den grundlovgivende Rigsforsamling 1848-49. (Landbohistorisk Selskab og Moesgård Museum, 1999). 119 s., 120 kr. Jens Skriver: Da grundloven kom til Moesgård. Om T. C. Dahl som politiker. (Aarhus Universitet og Moesgård Museum, 1999). 50 s., 75 kr.