Bjarne Stoklund (red.): Kulturens nationalisering. Et etnologisk perspektiv på det nationale. (Museum Tusculanums Forlag, 1999). 239 s., 198 kr. - Møller Jørgensen, Claus (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-