Inger Ekrem: Nytt lys over Historia Norwegie. Mot en løsning i debatten om dens alder? (Universitetet i Bergen, IKKR, Seksjon for gresk, latin og egyptologi, 1998). 101 s. - Malmros, Rikke (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-