Niels Petersen og Helle Blomquist: Sundhed. Byrokrati. Politik. Udgivet ved Helle Blomquist og Michael Hertz. Stat, forvaltning og samfund. Studie 7. (Jurist- og Økonomforbundets forlag, 1996). 260 s., 195 kr. - Møller Nielsen, Kirsten (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-