Bert Kelm: Rømø. Et vesterhavspræget samfund, I: Erhverv og boliger. Skrifter udgivet af Historisk Samfund for Sønderjylland, nr. 78. (Historisk Samfund for Sønderjylland, 1999). 286 s., 268 kr. - Gøbel, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 2000)
-