Diplomatarium Danicum, 4. række, 5. bind: 1393-1395. Diplomatarium Danicum, 4. række, 6. bind: 1396-1398. Danmarks Riges Breve, 4. række, 5. bind: 1393-1395. Danmarks Riges Breve, 4. række, 6. bind: 1396-1398. - Jespersen, Leon (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
Diplomatarium Danicum, 4. række, 5. bind: 1393-1395. Ved Herluf Nielsen. (Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, 1998). 551 s., 350 kr. Diplomatarium Danicum, 4. række, 6. bind: 1396-1398. Ved Aage Andersen. (Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, 1998). 691 s., 500 kr. Danmarks Riges Breve, 4. række, 5. bind: 1393-1395. Udarbejdet af Herluf Nielsen; de tyske tekster af Hans Blosen, Dorte Langguth og Vibeke Winge. (Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, 1998). 469 s., 275 kr. Danmarks Riges Breve, 4. række, 6. bind: 1396-1398. Udarbejdet af Aage Andersen; de tyske tekster af Hans Blosen, Dorte Langguth og Vibeke Winge. (Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, 1998). 578 s., 350 kr.