Terje Holm og Knut Arstad (red.): Kriger og Konger. Et strejftog i Nordens militærhistorie fra Syvårskrigen til den Skånske Krig 1560-1680. Oslo, 1997. Gunnar Artéus (red.): Nordens garnisionsstäder. Slutrapport från ett forskningsprojekt. Forsvarshögskol - Willemoës Jørgensen, Per (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
Terje Holm og Knut Arstad (red.): Kriger og Konger. Et strejftog i Nordens militærhistorie fra Syvårskrigen til den Skånske Krig 1560-1680. Forsvarsmuseets småskrifter 16. (Forsvarsmuseet, Oslo, 1997). III s. Gunnar Artéus (red.): Nordens garnisionsstäder. Slutrapport från ett forskningsprojekt. Forsvarshögskolans Acta B4. (Forsvarshögskolan, 1997), 228 s., 190 SEK.