Michael Kræmmer: Den hvide klan. Om Absalon og hans slægt og om magtspillet og magtens mænd i Danmark i det 12. århundrede. (Spektrum, 1999). 198 s., 248 kr. - Poulsen, Bjørn (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-