Lars Ringholm: De kom til Dachau. Frihedsmuseets Venners årsskrift 1996. Hans Kristian Nielsen: Porta Westphalica. En dansk officers beretning om slavearbejde i tysk fangenskab. Frihedsmuseets Venners årsskrift 1997. Henrik Skov Kristensen og Inge Adrians - Dethlefsen, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
Lars Ringholm: De kom til Dachau. Frihedsmuseets Venners årsskrift 1996. (Frihedsmuseets Venners Forlag, 1997). 137 s., 75 kr. Hans Kristian Nielsen: Porta Westphalica. En dansk officers beretning om slavearbejde i tysk fangenskab. Frihedsmuseets Venners årsskrift 1997. (Frihedsmuseets Venners Forlag, 1998). 108 s., 65 kr. Henrik Skov Kristensen og Inge Adriansen (red.): Als og Sundeved 1940-45. Als og Sundeved, bd. 73. (Historisk Samfund for Als og Sundeved, 1995). 304 s., 198 kr.