Frank Allan Rasmussen: Teknologi. Centraladministrationens behandling af teknologisager 1816-1996. Administrationshistoriske Studier nr. 14. (Rigsarkivet i samarbejde med Erhvervsministeriets departement, Patentdirektoratet og Erhvervsfremmestyrelsen, 199 - H. Andersen, Dan (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
Frank Allan Rasmussen: Teknologi. Centraladministrationens behandling af teknologisager 1816-1996. Administrationshistoriske Studier nr. 14. (Rigsarkivet i samarbejde med Er- hvervsministeriets departement, Patentdirektoratet og Erhvervsfremmestyrelsen, 1998). 283 s., 200 kr.