Karen Hjorth: Tolder og kvinde. En undersøgelse af kvinders ansættelse i en mandsdomineret etat. (Told- og skattehistorisk Selskab, 1998). 120 s., 198 kr. - Dybdahl, Vagn (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-