Emanuela Barellai: En dansk diplomat i Itulien i 1800-tallet. Herman Schubart og Elise Wieling. (Udgiverselskab for Historisk Samfund for Fyns Stift, i kommission hos Odense Universitetsforlag, 1998). 80 s., 118 kr. - Ragn Jensen, Hannemarie (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-