Margit Mogensen og Niels W. Bruun: Førslevdegnens optegnelser. Optegnelsesbog for degnen Anders Jensen Kier 1667-1693. (Landbohistorisk Selskab, 1998). 208 s., 168 kr. - Porskrog Rasmussen, Carsten (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-