Grethe Banggaard: Til Gavn eller til Skade. Landbounderklassens vilkår under den kraftige befolkningstilvækst i perioden 1801-1845, belyst ved en undersøgelse af udvalgte fynske sogne. (Landbohistorisk Selskab, 1998). 114 s., 148 kr. - Stendal Pedersen, Finn (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-