Claus Friisberg: Den danske vej fra enevælde til demokrati. Borger og bonde i overgangsårene 1830 til 1848. (Vestjysk Kulturforlag, 1998). 244 s., 275 kr. - Busck, Steen (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-