Niels Wium Olesen: Mennesker, Politik og Besættelse. Fire biografiske skitser (Historisk Samling fra Besættelsestiden 1940-1945, 1996). 208 s., 178 kr. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-