Danmarks Kirker. Århus amt, hefte 48: Tåning, Hylke, Vedslet. (Nationalmuseet/Poul Kristensens Forlag, 1997). 112 s., 110 kr. Danmarks Kirker. Århus amt, hefte 49: Kattrup, Ørridslev, Tolstrup. (Nationalmuseet/Poul Kristensens Forlag, 1998). - Ulsig, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
Danmarks Kirker. Århus amt, hefte 48: Tåning, Hylke, Vedslet. (Nationalmuseet/Poul Kristensens Forlag, 1997). 112 s., 110 kr. Danmarks Kirker. Århus amt, hefte 49: Kattrup, Ørridslev, Tolstrup. (Nationalmuseet/Poul Kristensens Forlag, 1998). 100 s., 115 kr.