Michael Bregnsbo: Folk skriver til kongen. Supplikkerne og deres funktion i den dansk-norske enevælde i 1700tallet. (Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie 1997). 343 s., 200 kr. - Koefoed, Nina (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-