Jacob Christensen: Socialpolitiske strategier 1945-1972. Undersøgelse af udviklingen i de politiske aktørers socialpolitiske målsætninger og dens betydning for de sociale udgif- ter. (Odense Universitetsforlag, 1997). 254 s., 250 kr. - Rasmussen, Morten (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-