Ole Degn: Forskning i Statens Arkiver 1990-1996. Bibliografi over bøger og afhandlinger skrevet af arkivarer m.fl. ved Statens Arkiver. (Statens Arkiver, 1998). 74 s. - Bitsch Christensen, Søren (Historie/Jyske Samlinger, 1999)
-